Golfparaply er perfekt til dårligt vejr

Store golfparaplyer med dobbelt skærm, så vinden kan suse igennem. Og paraplyen ikke går i stykker ved lidt vind i sejlene. Fås i mange forskellige farver hos Paraplybutik.dk

Nicholas golf paraply til kun 259 kr. med gratis GLS-fragt

Rabat på den store navy blå golf paraply med godt håndtag.

Vi kender alle den pinlige oplevelse med en paraply: Man går ned ad gaden og prøver at holde fast i paraplyen. Bilerne kører forbi, og folk kigger ud af vinduerne og tænker: ”Stakkels mand som går der i regnen,” og pludselig kommer der et vindstød og river paraplyen i stykker. Skærmen vender vrangen ud på sig selv, og måske knækker bøjlerne ovenikøbet. Man føler alle griner af en, og det gør de også, men de kigger også på en med stor medlidenhed, og er glade for det ikke er dem, det går ud over.

  • Glasfiber paraply automatisk – Ø 133 CM
  • Lige håndtag med noprede overflade.
  • Automatisk åbning
  • Længde 102 cm.
  • Stormsikker
  • Glasfiber ribber.
  • Polyester pongee skærm med DuPont Teflon coating.

Stort golf paraply på tilbud her med gratis GLS-fragt fra kun 259 Kr.

Hvis man gerne vil undgå dette, skal man have fat i Paraplybutik som har denne på tilbud netop nu, det er en ordentligt og solid golfparaply der er sort, grå, navy blå, benzin farver, eller hvis vælg selv din favorit farve.

Hvis man køber en god golfparaply, kan man trygt gå ud og nyde regnevejret, som kan være hyggeligt, hvis man bare har en ordentlig paraply med. Skaftet er fremstillet af glasfiber, hvilket er et stærkt materiale, men samtidig et meget let materiale som gør den let at håndtere. Håndtaget er lige og fremstillet af nubrede plastik, hvilket giver et fast og behageligt greb, så man nemt kan holde fast i den, også selvom vinden skulle tage fat i den.

Man kan altså nemmere lægge sin ængstelighed væk, når man går ud med en god paraply som denne her. Derudover har kan man købe den i 5 forskellige farver, som giver den et meget pænt udseende, som vil passe godt til alle som er en smule bevidste om deres stil. Skærmen på paraplyen grå er fremstillet af polyester pongee skærm med DuPont Teflon coating.

Søger du efter ekstra god paraply så er det her du bør klikke videre. Her finder du en fx en sort paraply med stor skærm på 133 cm i diameter.