Få en flot græsplæne

Langt de fleste haveejere døjer med en plæne i haven, der bare ikke arter sig helt som de perfekte, grønne haver, som vi ofte ser på TV og i film. Vi har nok alle også dén nabo, hvis plæne bare er smuk det meste af året. Hvorfor ikke selv være dén nabo? Der er masser af råd til at få en god og flot græsplæne i haven, men her på siden har vi samlet nogle af de råd, du skal bruge, når du vil opstarte din græsplæne. For hvordan gør man det bedst, hvilke produkter er bedst og hvornår bør du gå i gang? Find alt viden i opslaget her og find ud af meget mere om din have på vores blog, hvor vi jævnligt poster nye artikler.

Strå frø ud

Nyt græs kan spredes ud som små frø. Det er med til at give en stærk grobund for græsset, men det kan desværre også give et noget spredt resultat, hvis det ikke gøres ordentligt. Når man strør frø ud, skal de nemlig ligge i et jævnt lagt for at få et godt resultat. Man bruger især græsfrø til græsplæner, hvor det skal være noget ekstra tæthed. Græsfrø er nemlig frø af græs, deraf ordet. Man skal desuden også huske at gøde, når man bruger frø til at lave en græsplæne. Det er vigtigt.

Rullegræs

Rullegræs er både langt den nemmeste og flotteste løsning. På ingen tid har du en smuk og ensartet græsplæne, der bare byder op til sjov og leg. Selvfølgelig skal plænen fortsat vedligeholdes, når græsset er lagt, men fordi at græsset ligger som en lag oven på jorden er det også med til at reducere ukrudt og mos. På den måde kan man altså sikre sig en græsplæne i mange år frem.

Det flotteste rullegræs får du hos Amager Rullegræs. De har over 15 års erfaring med at dyrke det smukke græs, og så kommer det bare af absolut højeste kvalitet. Græsset er nemlig dyrket og groet i Danmark, så du får også et lokalt produkt, der virkelig rykker. Faktisk er græsset en af de smukkeste typer af rullegræs, som du kan finde på markedet lige nu. Derfor er det en rigtig god idé at kigge nationalt, når man skal vælge rullegræs. Så skal græsset heller ikke transporteres så langt, og det kan være tæt på dig, hvis der skulle være sket en fejl eller lignende.