Fordele ved et skur i haven

Mange er i dag begyndt at gå væk fra at have et redskabsskur i haven, men de går også glip af alle de fordele, der er ved et flot skur med alle sine praktiske funktioner. For selvom mange fejlagtigt forbinder et haveskur med et gammelt, faldefærdigt træskur, der er ved at falde sammen i bunden af haven. Dog kan et haveskur så meget mere end det, og det vil vi da gerne belyse i artiklen her.

Husk, at hvis du vil have gode ideer til haven, så er du kommet til den helt rette hjemmeside. Vi slår nemlig jævnligt tips og tricks op til, hvad du kan bruge din dyrebare havetid på. Nu, hvor foråret også er lige om hjørnet, så er der masser ting at gøre i haven som forberedelse på højsæsonen hen over sommeren og efteråret. Vi glæder os til at dele al vores viden med jer.

Opbevaring til redskaber

Det er selvfølgelig oplagt at opbevare alle sine redskaber i skuret. På den måde slipper man for at have det opbevaret i garagen eller i hjemmet, hvor det fylder unødigt meget. Så husk at byg en størrelse skur, som passer størrelsesmæssigt til det antal redskaber du har. På den måde undgår du, at det bliver et rodet skur, hvor du ikke kan komme ind til de bagerste redskaber.

En kilde til energi

Mange vælger i dag at have installeret solceller på deres hustag, men vidste du, at du også sagtens kan bruge dit skur til solceller? Man kan sagtens installere mindre paneler på taget af et skur, så du kan få mest muligt energi ud af din have. For tiden får vi rigtigt mange spørgsmål til energi og solceller, og dem vil vi naturligvis gerne besvare. Hvad er solceller lavet af? Dét kan du få svar på ved at klikke på linket. Svaret er skrevet i et sprog, hvor alle kan være med.

Byg et multiskur

Hvis du er træt af at bruge din dyrebare kvadratmeter i haven på et skur, så gør skuren til meget mere end bare opbevaring. Du kan bygge et lille orangeri med mulighed for opbevaring. Så kan du både bruge det til drivhusplanter og opbevaring, så du får et multiskur, som også bruges til hverdag. Så tag kontakt til din lokale tømrer og glarmester, og så er det bare at få smidt nogle tegninger på bordet, så du kan få et flot skur til haven.