Gør din have klar til vinteren

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, men er har vi egentlig nået at blive klar? Ingen stress, vi når det nok. Men hvad skal der egentlig gøre klar til, og hvad kunne du tænke dig i din have? Vi har samlet lidt inspiration til, hvad du kunne gøre ved din have, så du stadig vil kunne bruge den i vintermånederne, som er på vej. Så få lidt inspiration til, hvad du kan gøre  i netop din have her.

Skab en hyggelig stemning

Vinteren er typisk forbundet med hygge og nærvær, så det skal der selvfølgelig være plads til i din have. Du skal skabe en god og hyggelig stemningen i haven eller på terrassen. Den hyggelige stemning kan hurtigt blive skabt med de helt rigtige møbler i det kolde vejr. Her gælder det specielt om, at du ikke vælger læder eller andet materiale, som bliver kold af vejret. Du kan have store bløde sækkestole lavet af stof, eller en lang sofa som er lavet af det blødeste og lækreste stof. Hvis du placerer dette i et hjørne i haven, er du allerede langt for at skabe en hyggelig stemning. I Danmark bliver det meget hurtigt mørkt om aften og sent lyst om morgen, hvilket betyder, at der er ekstremt mørkt i vinterhalvåret. Det kræver derfor, at du sørger for en masse lys i dit udeareal. Det gælder både foran huset, men også i haven så det kan bruges. Hæng nogle flotte lyskæder op tæt på dit hyggehjørne, så i kan se noget og dermed bruge det.

Tag noget lækkert med ud

Når du har skabt den hyggelige stemningen i din have, er du helt klar til at invitere dine venner og familie over. I kan sidde i de dejlige møbler, med noget varmt at drikke, samt lidt godt fra køkkenet. Det kan være du lige har bagt lidt julebag, som de skal smage på sammen med deres varmekakao. Du skal have nogle dejlig varme tæppe med ude, så de selvfølgelig ikke fryser, og dermed bliver syge. Det kan kun blive rigtig hyggeligt, så gør din have klar til vinteren, så du kan benytte den i længere tid.

Har du et ønske om, at din have får en renovering eller bare et nyt pift? Eller skal din have være lidt større med flere hyggehjørner? Så kan du kontakte et tømrerfirma i Risskov, som vil kunne hjælpe dig med en helt ny eller forbedret have eller terrasse.